SOS! Hogy csináljak intenzív vörösből rézvöröset?
Intenzív vörössel festettem legutóbb, 1 hónapja, aztán az utóbbi héten kipróbáltam a c-vitaminos világosítást, így már kopottabb, inkább mahagóni vörös jelenleg. 2 alkalommal tettem fel a pakolást, de nem hagytam rajta, csak megmostam vele... de nem világosított eleget.
Mit javasoltok? Tegyem fel a pakolást hosszabb ideig, az leszedhet annyit, hogy rézvörösre átfesthessem? Vagy csináljak szőkítőporos koktélt? Vagy melírozzak amíg jó nem lesz?
én is hasonló helyzetben vagyok....
Nekem is nagyon pirosas vörös a hajam, és rezeset szeretnék....be is kevertem egy tubus pirosas vöröst egy tubus rézzel hogy fokozatosan váltsak szint és ne üssen el a lenövés....viszont a lenövésen teljesen csak a rézvörös érvényesült, szóval eléggé elüt....
Most azt találtam ki a következő festésnél, hogy megveszem a szokásos vörös festékemet, és a rézvörösből csak egy ujjnyit keverek hozzá hátha az nem okoz ilyen nagy szineltérést, aztán minden festéskor fokozatosan mindig picit több rézvöröset nyomok hozzá.....talán akkor a szinváltás nem lesz annyira szembetünő...
Mit gondolsz erről a megoldásról? És sikerült azóta a hajszínváltás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!