Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek bevált a ricinusolaj?...

Nektek bevált a ricinusolaj? Előnye, hátránya?

Figyelt kérdés
Nyáron kiszőkítettem a hajam. Borzalmasan elégett, le kellett egy csomót vágatni belőle. Szeretném kipróbálni a ricinusolajat, mert olvastam, hogy gyorsabban nő tőle a haj és ápolja is. A kérdésem a következő lenne.. Kinek hogy vált be? Elég sokat utána olvastam, és kettéoszlanak a vélemények. Valakinek hullott tőle a haja, valakinek nőt.. Akinek bevált az hogy használta? Meddig hagyta rajta? Esetleg ismertek még ilyen készítményeket amik jók?
2014. jan. 4. 21:03
 1/2 anonim válasza:
1000 meg egy kérdés van ebben a témában a gyakorikérdéseken..nézz körül leirták már elégszer:)
2014. jan. 5. 01:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én hajamon most is ricinusolaj van. :D Régóta használom, de nem tudom eldönteni, hogy tényleg gyorsabban nő tőle a hajam. Kicsit ápolja azért. De a fejem tetején lévő nagyon száraz hajammal még a ricinusolaj se tud mit tenni...
2014. jan. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!