Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » KI csináltatott már magának...

KI csináltatott már magának KERATINOS HAJHOSSZABÍTÁST? Tényleg roncsolja a hajat?

Figyelt kérdés
Légyszi ne írjatok olyat,h "igen..úgy hallottam h roncsolja." CSAK TAPASZTALATBÓL LÉGYSZI!!
2009. nov. 29. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nem károsítja, mivel ez egy természetes alapanyagból készült ragasztóanyag (a hajadban is ez van). Illesztéskor pedig nem melegszik fel annyira, hogy a hajadat károsítsa. Akkor van baj, ha nem megfelelően kezeled (pl. túl sokáig nem szedeted le)
2009. nov. 29. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:
juj köszönöm szépen!!!
2009. nov. 29. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsőválaszoló.

DE RONCSOLJA.

Addig igaz, hogy a hajad egyik fő építőanyaga a keratin, de HŐILLESZTÉS.Ezt 40-60°-os illesztő"pisztollyal" teszik fel..

Nekem CSAK 15cm tört le a hajamból, azóta száraz és folyamatosan töredezik..

pedig egyszer 10cmt vágattam.

Maximum akkor "ajánlom" ha még sosem voltam festve,dauerolva..( semmi kémiai hatással "kezelve" )

illetve ha nem vasalod rendszeresen..

És ugye tudod, hogy ez "elég kényelmetlen" is?

Nehéz/nehezebb kezelni mint a saját hajad..

Speciális fésűvel kell fésülni..

És mindezekért kiadsz 100ezreket.. (:

2009. nov. 29. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

40-60° ..

120-200 fokig is elmehet a dolog (:

előző voltam.

2009. nov. 29. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, roncsolja. Tény, hogy maga a keratin megtalálható a hajban, de mondjuk a zselés köröm is olyan anyagból készül, ami szintén megtalálható a körömben (ezért mondják, hogy simán lélegzik alatta a köröm), mégis miután leszedeted, hónapokig kínlódhatsz a körmöddeel, mert úgy hazavágja. Ugyanez a keratinos hajhosszabbításnál, az előző válaszolónak igaza van: leszedeted a tincseket és elámulsz, hogy sz..rrá van töredezve tőle a saját hajad. A felvarrás egy fokkal jobb, mert attól csak enyhén hullani kezd, viszont -mivel húzza a súlya a saját hajadat- sokkal gyorsabban nő tőle a haj mint eredetileg. A mikrogyűrűs állítólag szinte egyáltalán nem károsítja, viszont baromira látszik. Azt mindenesetre kijelenthetjük, hogy egyik sem ér meg 100 ezreket. Vegyél csattos póthajat eredeti hajból (kb. 20 ezer Ft) és csak akkor rakod fel, amikor valami nagy alkalom van. Ettől biztosan nem megy tönkre a hajad.
2009. nov. 30. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!