Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a szőke haj áll jól. Viszont a szőkével meg úgy érzem, hogy az ismeretlenek meglátnak és egyből szőke p*csának hisznek. Természetesen ez miatt néha szarul is éreztem magam. Most barna a hajam és nincs vele bajom, csak számomra olyan mintha fiúsabb lenne az arcom. Inkább az előnyöset vagy a "nyugodtabbat" választanátok?2014. jan. 4. 02:31
1/5 anonim válasza:
Azt választanám, ami nekem tetszene. Nem érdekel mások véleménye. Volt már olyan hajam, hogy kivétel nélkül szinte mindenki kinevetett, de nem törtem meg, mert nekem így tetszett. Aztán újítottam, szintén magam miatt. Ne hagyd, hogy az ilyen férgeknek legyen beleszólásuk az életedbe.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem is volt olyan hajam hogy kinevettek ( amikor menö volt a hátul tüsis) mondjuk azt utáltam magamon. Akkor mondjuk eszméletlen guszta fejem volt. A szőke se lenne olyan hatalmas probléma, csak nagy melleim vannak és így az összkép az tud ütni, úgy érzem, hogy csak a buta libának könyvel el a népség. De amúgy vissza festem szőkére mert az az én színem.
2014. jan. 4. 03:16
3/5 A kérdező kommentje:
És Köszönöm
2014. jan. 4. 03:16
4/5 anonim válasza:
Ugyanez vagyok, szóról-szóra. Nekem még anyukám is mondta, hogy a szőke sokkal jobban áll.
Figyu, aki ismer, az tudja, hogy nem vagy pitsa, aki meg nem ismer, az higgyen, amit akar.
Velem volt egy ilyen eset, azóta is bánom. Még az okostelefonok előtt elromlott a telcsim, és akartam egy sima csúsztathatósat. Volt fekete, zöld és pink. Iszonyúan tetszett a pink, de arra gondoltam, ha szőkén előveszek valahol egy pink telefont, simán hülyepitsának néz mindenki. Úgyhogy maradt a fekete.
Aztán rájöttem, hogy ha majd öreg leszek, és visszanézek az életemre, büszke leszek-e arra, hogy úgy éltem az életemet, ahogy akartam. Még akkor is, ha csak egy hajszínről van szó.
5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Még ebbe bele se gondoltam amúgy, de ebből a szemszögből nézve azt hiszem ki kell próbalnom ezt azt ;) hisz 10-20 év múlva már a végén késő lesz. Megyek élvezem az életet ^^
2014. jan. 4. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!