Nektek tetszik Angelina Jolie?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy szép-e. Tehát nem tudom, hogy pozitív- e, ha sokan hasonlítanak hozzá.2014. jan. 2. 20:48
1/10 anonim válasza:
Gyönyörű nő *-*
A szád is olyan, mint neki?
2/10 anonim válasza:
Nekem sosem tetszett. Persze attól te még lehetsz nagyon szép.
25/L
3/10 anonim válasza:
Én nőként szép nőnek tartom. A férjem szerint egyáltalán nem szép nő..
Hát a férfiak véleménye gondolom erősebb mint egy nőé aki csak a szépségét látja
4/10 anonim válasza:
Nekem nem :S Szerintem sosem volt szép.
5/10 A kérdező kommentje:
1# Sajnos, igen.
Nagyon megoszlik mindenhol a vélemény róla. Én sem szeretem, ha hozzá hasonlítanak, de mindig ez van. :(
2014. jan. 2. 21:20
6/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de ezzel kisebbségben vagyok, nyugi:) Sokan gyönyörűnek tartják.
7/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogyha te nem örülsz, hogy hozzá hasonlítanak, mert veled ellentétben én -és szerintem még sokan- nagy örülnék. Persze most nem arra gondolok, hogy sovány, arra természetesen nem szeretnék hasonlítani. De az arca nagyon karakteres -és szerintem szép is. Egyébként kb. olyan magas is vagy?
8/10 A kérdező kommentje:
7# Igen.
2014. jan. 3. 17:01
9/10 anonim válasza:
Nem szép. Ösztönylény. Semmi szép nincs rajta.... Sokkal szebb pl. Lisa Marie Presley, Priscilla Presley, Nelly Furtado, Milla Jovovich. Kék szemű és barna hajú nő..
10/10 anonim válasza:
Hát nekem egyik Presley sem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!