Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 évesen szerintetek szőrtele...

14 évesen szerintetek szőrteleníthetek? Többi lent!

Figyelt kérdés
A karomon,a lábamon tiszta fekete sűrű szőr van... Nagyon látszik ,piszkálnak miatta a suliba is.. Anyukàm nem engedi meg,hogy szőrtelenítsem magam,mert Ő is ilyenkor kezdte....És aztmondta,hogy majd kikopik... Engem nagyon zavar.... Régebben is sokat sírtam ez miatt... Szerintetek mivel győzzem meg anyumat? Ha meg is engedi kárt teszek magamon,ha 14 évesen elkezdem??? Köszii! 14L

2014. jan. 2. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi. Nem akarlak anyukád ellen fordítani, én 12 éves korom óta borotválom magam, szerinted neked is lehetne. Lábon borotvát használj, ha el szeretnéd kerülni a fájdalmat, karon inkább szőrtelenítő krémet.
2014. jan. 2. 19:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :) én se értek egyet anyummal... A többi osztálytársam (lányok) ők is szőrtelenítenek,csak én nem... :"// mert aztmondja anyum h csúnya lesz a karom stb.... De engem iszonyatosan zavar...és hiába mondom neki...ugyan az a véleménye -.-'
2014. jan. 2. 19:56
 3/10 anonim válasza:
nekem is ugyanez van, csak az enyém engedi....Nem lesz semmi gond, teljesen megértelek, én is sokat sírtam emiatt,engem is mindig piszkáltak, de a szőrtelenítés most bevált!
2014. jan. 2. 19:59
 4/10 anonim válasza:
66%

mondd, hogy most már elérted a kamaszkornak azt a részét, amikor már erre is kell figyelni, és téged zavar,jobban éreznéd magad nélküle.

bajod nem lesz, ha nem túl sűrűn szőrtelenítesz, emellett pedig arra kell figyelned, hogy ne borotvát vagy szőrtelenítőkrémet használj, mert attól csak erősödik és gyorsabban nő. én a gyantát ajánlanám,ami igaz, hogy fáj -főleg elsőre-, de megéri, mert koptatja is a szőrt és sokkal lassabban nő vissza, nem is lesz olyan tüskés, mint a borotvától.

amúgy én is nehezen vettem rá anyumat, de az igényesség meggyőzte :D

2014. jan. 2. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Vannak, akik jól megélnek abból, hogy cirkuszban mutogatják magukat. Érdekes módon ők megbékéltek saját testképükkel.

Ha nagyon zavar, akkor én is inkább a krémre szavaznék ill. a halványításra, de ebben a korban a hormonális hatások annyira aktívak, hogy igazán nem kellene vele ilyen komolyan törődni. Édesanyád tulajdonképpen helyesen próbál nyugtatni, de nézd meg apai vonalon is a nőket, hiszen Te leginkább nagyanyáidra fogsz hasonlítani (nem tudom, hogy biológiából ezt tanultátok-e).

2014. jan. 2. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 voltam, anyukám szerint nem kellett, de erősködtem, mire elvitt kozmetikushoz, aki szerint simán érdemes volt szőrtelenítenem, és azonnal le is gyanztázta nekem. Azóta gyantázom és epilálom, borotvát még nem látott, mert hónaljon azt használok, és erősíti. Most már sokkal halványabb és gyengébb, mint amikor elkezdtem.

Kárt nem teszel magadban szerintem, anyukádnak is meg kell értenie, hogy ma már más megy, mint amikor ő volt fiatal.

2014. jan. 2. 20:18
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) És a kozmetikus kb. mennyiért gyantázná le a kezem, és a lábam?
2014. jan. 2. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Figyelj csak kézen szerintem ne szőrteleníts legalábbis ne borotvával:/ sokkal erősebb szőr fog visszanőni. lábra sem ajánlom a borotvát az előbbi ok miatt. Lábra használ gyantát, az a legjobb (én veet-et használok és bejött:))

Az egyik barátnőm csináltatott a karján szőr szőkítést, egyáltalán nem látszott neki a szőr utána, ha van rá lehetőséged én ezt ajánlanám bár az árát nem ismerem:/

Vagy ha nem ez akkor egy kozmetikust kérdezz meg róla:)

2014. jan. 2. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! én 15 éves kis csaj édesanyja vagyok, és anyuka szemszögéből azt mondom, hogy érdemes szőrteleníteni. nem kell megvárni, amíg megbélyegeznek az osztálytársaid és szőrősnek hívnak akár a szemedben vagy a hátad mögött. Én magam gyantáztam először a lányom kezét-lábát, sőt a szemöldökét is megigazítottam, levékonyítottam. Azt mondom, hogy ha ezzel növelem az önbizalmát, akkor miért ne...

Sok sikert kívánok! Jó érvekkel meg tudod győzni az anyukádat. Ha nem tudjátok otthon gyantázni, akkor menj el kozmetikushoz 1x havonta. Ajánlom a VEET gyantázó rolót, hosszú távon megéri :), krémet semmiképpen nem ajánlom, az rosszabb a borotvánál, a bőrödet is károsíthatja. :)

2014. jan. 4. 17:19
 10/10 anonim válasza:

szerintem menj el kozmetikushoz és gyantáztasd magad így később kiritkul és elhalványodik

14/L

2014. máj. 5. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!