Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikus után a kinyomott...

Kozmetikus után a kinyomott patik helyei vörösek?

Figyelt kérdés

Ma reggel voltam tinikezelésen, ez volt az első, mondta is a nőci, hogy már előbb nem ártott volna elmenni, elég sokat nyomkodott meg szúrt, és most tiszta vörös a kinyomott pattanások helyei. Azt mondta ez 3-4 nap múlva szépen kezd elmúlni, de persze előfordulhat, hogy van ami begyullad, mert esetleg nem jött ki teljesen.

Mi a véleményetek? Nektek előfordult már, hogy ilyen vörös pöttyös maradt az arcotok? Mennyi idő alatt múlt el, kezdett el halványodni?

2014. jan. 2. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt!

[link]

2014. jan. 2. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen,ugyanis a bőrnek regenerálódni,nyugodni kell.Ezért használj ilyenkor nyugtató termékeket.
2014. jan. 3. 05:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Azt mondta, egy terméket használjak ezentúl: arctejet. Úgy, hogy vettem egy ilcsiset tőle. Azt mondta a sok sminklemosó, tonik, arclemosó helyett evvel kenjem napi min 1-szer, de akkár kétszer is át az arcom.

Egyébként tegnap voltam, mára már halványodtak a pöttyöcskék, kezd gyógyulni. Köszönöm a válaszokat !

2014. jan. 3. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!