Melyik a legjobb?
A rossmnaban vettem egy tisztítókrémet(5az 1-ben), még csak 2napja használom,de máris sokkal jobb a bőröm,a mitesszereket is nagyon szépen eltávolította,pedig régebben rengeteg volt az orromon,vannak benne "kis szemcsék",úgyhogy bőrradírozásra is jó,eltávolítja a felesleges bőrzsírt.
Mindenkinek más válik be. Például amit az első válaszoló írt, az nekem egyáltalán nem vált be, baromi zsíros lett tőle a bőröm.
Arctisztítóból még nem találtam tökéleteset, most a Garnier Pure Active pattanás ellen való gélt használom, igazából nem rossz egyáltalán, csak nagyon picit szárít. Tonikból is ezt a fajtát használom, ez is jó, meg szerettem a Rossmannos Synergen tonikot, a kék flakonost.
Bőrradírnak nagyon jó az is, ha mézet picit felmelegítesz és keversz bele cukrot.
Hidratálóból nekem 2 vált be, a L'Oreal Triple Active Anti-Shine, és a Triple Active Fresh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!