Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Új pattanások kifejlődésének...

Új pattanások kifejlődésének megakadályozásához mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szép lenne a bőröm,a testem minden más részén szép,de az arcom....

mindig kenegetem mindenfélével,minden nap maszk,van tisztító is,hámlasztó(ha ettől kiszárad akkor krém...)

szóval minden van és ha néha megelégelem mert érzem,hogy ezektől is romlik a bőröm akkor abbahagyom...tök natúrba pedig előjönnek.....

meg amúgy is pirosas a helyük ha már kezd szép lenni.Tudom,hogy sok az ilyen kérdés,de kinek mi jött be?

Nagyon érdekelne

2014. jan. 1. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Bőrradírt használj.
2014. jan. 1. 13:49
 2/6 anonim válasza:
Próbáld ki a teafaolajat, dm-ben meg gyógyszertárban is lehet venni, ha érzed hogy ki akar jönni beecseteled vele este, reggelre elmúlik. És amit az előttem írtak radírozz, használj reggel este arctisztítót.
2014. jan. 1. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hulyesegnek fog hangzani de citromle. En tegnap probaltam ki es szerintem lathatoan jobb lett az arcom. Annyi lenne az egesz hogy a citromlebe belemartottam egy vattakorongot es attoroltem vele az arcom reggel meg este. Remelem neked is bevalik. :)
2014. jan. 1. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Kipróbálom őket!:)

Esetleg tudnátok ajánlani jó bőrradírozót,tisztítót,tonikot?

Ami tényleg jó és nektek is bevált:)

2014. jan. 2. 23:18
 5/6 anonim válasza:
Én az alverde iszapos arctisztítóját és tonikját használom, ez natúr kozmetikum, és elég olcsó, dm-ben lehet kapni. Azt hiszem van radírja is.
2014. jan. 6. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. jan. 6. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!