Mi a véleményetek a Mannaszappanokról?
Figyelt kérdés
Ezeket néztem ki:
De mivel elég húzós az áruk, nem nagyon szeretnék feleslegesen ennyi pénzt kiadni, ezért aki használt már ilyen terméket/eket, az kérem írjon!
Előre is köszönöm, és Boldog Új Évet!
2014. jan. 1. 05:46
1/6 anonim válasza:
Ilyen termékeket vagy ezekhez nagyon hasonlókat meska.hu oldalon is találsz. Többen készítenek ilyen szappanokat, krémeket és töredék áron.
2/6 anonim válasza:
Nagyon jók, de szerintem túl vannak árazva.
Én akkor rendeltem belőle, amikor valami akciójuk volt és az ingyenes házhoz szállítás mellé ajándék shea vajat adtak.
Úgy megérte, egyébként szerintem nem, mert tényleg sok hasonló helyen lehet jóval olcsóban ilyen szappanokat rendelni.
Pl. a Zelka is tök hasonló és még tovább is tartanak a szappanok, mint a Manna: [link]
3/6 anonim válasza:
Szerintem is túl vannak árazva,azért mégse csodatevő szappan.De facebookon szinte az összes ismerősöm likeolja.
4/6 anonim válasza:
Mamám arca nagyon csúnya volt, piros volt és megjelentek rajta nagy foltokban a fehér pigmenthiányos területek. A shea vaj nagyon sokat javított rajta, egyértelműen szép lett neki az arca és az önbizalma is nagyobb lett.
5/6 anonim válasza:
A samponszappan nem vált be, teljesen vattaszerű lett a hajam tőle, a többit nagyon szeretem. Szinte mindent próbáltam már tőlük, meg vagyok Elégedve a termékeikkel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 3. 20:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!