Mi a titka, hogy teljesen sima lábakat kapjak epilálás után?
Figyelt kérdés
Vettem egy Braun silk epil wet&dry epilátort, nagyon meg vagyok elégedve vele, viszont nekem nem lesz teljesen sima tőle a lábam, olyan, mintha kicsit borostás lenne. Éveken keresztül borotváltam, sajnos megerősödtek a szőrszálak, én arra gondolok, hogy nem gyökerestől tépi ki, hanem csak simán lecibálja, és azért marad olyan. Van valami trükk, hogy tényleg teljesen sima lábakat kapjak?2013. dec. 31. 17:11
1/3 anonim válasza:
Epilátor tövestöl tépi ki a szálakat míg ezzel szemben a borotva a börfelszínen elvágja a szörszálat. Borotva használatakkor eltávolítod a felsö elhalt hámréteget is a borotváló mozdulatokkal csupán ezért tünik simábbnak, puhábbnak a bör ezt ugye az epilátor nem teszi meg. Egy szó mint száz szörtelenítés után használj börradírt evvel gátolod a szörbenövést és a böröd is puha lesz . Hidratálást sem felejtsd :)
2/3 anonim válasza:
Kombinálni kell őket amit az epilátor ott hagyott azt a borotva leviszi.
3/3 anonim válasza:
Én epilálás után van hogy végigmegyek még rajta borotvával, meg radírozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!