Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan maradhatna tovább...

Hogyan maradhatna tovább göndör a hajam?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és három hónappal ezelőtt bedaueroltattam eredetileg hosszú, egyenes szálú, barna hajamat. Sokat vágattam is belőle, és hagyományos dauert csináltak, vékony csavarókkal. Erősen göndör, apró csigákkal, én is ilyenre kértem, mert kedvelem és jól is áll. Továbbra is ezt a frizurát szeretném hordani. Most azonban kezd lenőni a töve, és látszik az egyenes rész. Viszont úgy tudom, évente 2-3 alkalomnál nem ajánlatos gyakrabban daueroltatni, mert károsítja a hajat. Legközelebb december második felében mennék fodrászhoz. Van-e lehetőség (hajhab, zselé, stb) arra, hogy a lenövés le legyen feltűnő, tehát göndörödjön? Vagy fogjam inkább össze csattal? Ti hogyan oldanátok meg?
2009. nov. 28. 02:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!