Milyen színű haj ez? Milyen elnevezésű festékkel lehet ilyet, vagy hasonlót elérni?
Se nem rózsaszín,se nem lila,se nem bordó,se nem piros és ezek közül egyik irányba sem akarom,hogy elmenjen a hajszínem.Hanem ezt a "megfoghatatlan" ritka színt szeretném.(Bár talán bordónak lehet mondani.Én is így hívom pontos név hiányában.)
Most válogattam több képet a netről,majd megmutatom a Fodrásznak,de mivel nem bízom benne,hogy ki tudná keverni,így jó lenne,ha már egy hajfestékkel mehetnék oda.
Az nem baj,ha sötétebb árnyalat,úgyis kopik majd,de ilyesmit szeretnék.Képet is linkelhettek.(Én is megmutathatom a többit,de ez az egy a legközelebbi és régen emlékszem,hogy láttam is pont ilyet a boltok polcain.) Keverési ötleteket is meghallgatok. Köszi!
Ez az,hogy sötétbarna (03-as)! Dehát valahol el kell kezdeni,ha váltani akar az ember lánya.:) Szóval a lenövésem fogja megfogni most +pár tincset melíroztatok előtte,s azokat.A majdnem fekete részeknek,meg csak fényt fog adni számításaim szerint.Én így terveztem az első átfestést.
Ja,a napokban csináltam citromsavas pakolást,aminek elvileg jól ki kellett volna hogy szedje a sötét vegyi festéket a hajamból,dehát sajna nem jött be.Majd lehet megpróbálom mégegyszer több porral (hátha az volt a baj),mert sokan dícsérik ezt az eljárást.
De azért gondolom 9-es oxi akkor is kell +vagy két tubus a derékig érő hajamra.
Holnap megyek elvileg körbejárni az üzleteket Indolát keresvén.Itt egy jó link,az ajánlott hajfestékről:
Valakit ha érdekel,aki idetéved.Gyönyörű!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!