Ennek a frizurának az elkészítéséhez tudnátok adni tippeket?
Ez lenne az áhított frizura:
Az lenne a kérdésem,hogy akkor is meg tudom magamnak csinálni ezt,ha sok babahajam van? Milyen waxot/zselét ajánlanátok,hogy így nézzen ki (jó pár óráig),és ne álljanak ki babahajak sehonnan?
Köszönöm!!
Őszinte leszek, szerintem nem :D Bár magamból indulok ki, nekem is rengeteg babahajam lett, mert bedúsult a hajam nagyon. Próbáltam már ezt a frizurát hajlakkal, de több órán át nem maradnak a helyükön a kis hajacskák :) a waxtól meg zsíros hatásúak lettek, hiába picit tettem rá :/
De azért próbálkozz hátha neked nincs annyi mint nekem vagy könnyebben engedelmeskednek :)
Majd írd meg ha valami bevált :D
Nekem is rengeteg babahajam van, kb. 2 órán keresztül marad úgy, ahogy beállítom, akármilyen hajlakkot használtam eddig. Utána szépen kicsúsznak a pici hajszálak.. :|
Egyébként ha tudsz vigyázni arra, hogy ne érj hozzá, illetve kabát, sál ne húzza ki a szálakat, elképzelhető, hogy úgy marad. (Bár nekem még egyszer sem sikerült :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!