Hogy lehet hatékonyan, gyorsan megtisztítani a hajkefét?
Dobd ki és vegyél újat!... :D
Amúgy, ha azonnal (minden használat után!) kitisztítanád, akkor a szöszök sem kövesednének rá...
igen, általában így szoktam tisztítani :D:D
amúgy a férjem hajhabot használ és attól ragad rá letisztíthatatlanul minden szöszmösz, és őt nem tudom rávenni, hogy minden reggel takarítsa ki maga után...
szia!
pont ma tisztítottam meg a sajátomat ,csak az a különbség hoyg nekem sima műanyag fésüm van de nekem is rárakódott a balzsam spré hab maradványai. Tartsd csap alá nyomj rá egy kis sampont és körömkefével súrold minden irányból,de előtte a hajszálakat szedd ki belőle.
szia!
megint én vagyok ,.figyi egy egyszerű kérdés miért nem veszel neki egy sima fésűt:)))) karácsonyra mondjuk,VAgy nem szereti azt a fajtát? sokkal könnyebb belőle kivenni a hajszálakat.VAgy nem tudja úgy belőni a haját???VAgy olyan hosszú haja van?? :))csakmert pasik nem nagyon szoktak körkefével fésülködni,NEm is fésülködnek:))) jó perzse ez a haj hosszától függ de pl az én párom nem szokta használni a fésüt.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!