Akik alapból szőkék jól állhat nekik a világosabb barna hajszín is?
Figyelt kérdés
Kék szem, szőke haj, picit világosabb bőrszín. Jól állhat a barna? Nem a sötétre gondolok, hanem inkább világosabb árnyalat, mint ez:
2013. dec. 26. 18:18
1/3 anonim válasza:
de miért nem örülsz hogy alapból szőke a hajad, amikor az mérhetetlenül ritka?:D
2/3 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak, èn is szőke vok ès az ègvilágèrt sem válnèk meg a hajam színètől. Persze nem akarlak lebeszèlni, szerintem kèk szemhez tuti menne a barna haj. Egyèbkènt ha lenő akkor valszeg már nem leszel többè szőke, úgyhogy jól gondold meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Régen voltam szőke :D most már sötét szőke vagyok..olyan semmilyen a színe. Se nem szőke, se nem barna. Volt picit nemrég szőkítve és ettől lett világosabb szőke, eredetileg sajnos nem olyan.
2013. dec. 26. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!