Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól állna, ha a...

Szerintetek jól állna, ha a hajamat átfestetném szőkésbarnára? (többi lent)

Figyelt kérdés
A hajam eléggé sötétbarna színű. Arra gondoltam hogy átfestetem szőkésbarnára szőke melírral, csak nemtudom hogy jól állna-e :/ a szemöldököm egyébként szintén sötétebb barna.

2013. dec. 25. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy jól állna. így kép alapján elég nehéz... ha keskeny, hosszúkás az arcod, akkor állhat jól, de ha kerekebb, akkor jobban illik hozzád a sötét. és a szemöldöködet akkor majd fesd át, vagy szedd ki vékonyra. de lehet, hogy így kép nélkül tök hülyeségeket tanácsolok...
2013. dec. 25. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi és nem tanácsolsz hülyeségeket ;) amugy kerekebb az arcom és a szemöldököt a kozmetikus szokta átfesteni? Jo tudom hogy hülye vagyok, de még nemvolt festve a hajam..az sem biztos hogy akarom, mert sokan dícsérték már a hajszínem, csak már unom, és változtatni akarok a kinézetemen.
2013. dec. 25. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Szőkésbarnára ne! Egyfelől egy ilyen szintű világosítás tönkrevágná teljesen a hajadat, másfelől szerintem a szőkésbarna-sötétszőke hajszínnél nincs csúnyább. Mindenki, akit ismerek és akinek olyan van, festi vagy szőkére vagy barnára de ez a seszínű haj valami rémes. Ha a világosabbhoz ragaszkodsz akkor rendes szőkét, ha nem akkor viszont fess rá vörös színezőt! Konkrétat mondok, a húgomnak sötétbarna haja volt, vettünk rá Palette Color Shampoo Mahagóni árnyalatot, ez egy színező, világosítani sokat nem tud, inkább csak árnyalatbeli különbség van. Ráfestettük, és gyönyörű vörösesbarna hajszíne van :) Ne ijedj meg, a képen nagyon vörös, de a sötét hajra festve nem lesz az, és van egy másik árnyalat, a gesztenye, ahhoz lesz hasonló a végeredmény, csak az a festék sötét hajra nem jó mert attól fekete lesz. És mivel tele van olajokkal, még ápol is :)
2013. dec. 26. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Huu köszi a választ!:) akkor még egyszer átgondolom hogy milyen színű legyen ;) de a vörös nekem nagyon idegen szín, akkor már inkább hát világossabb barna..:) de a fekete sem rossz ötlet :D mind1 hogy milyen, csak unom már ezt a sötétbarna színt :/
2013. dec. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!