Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon sok a pattanásom!...

Nagyon sok a pattanásom! Tudtok ajánlani valami hatékony dolgot amitől hamar eltűnnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok pubertás korban vagyok és tudom hogy ilyenkor mindenkinek sok a patija de en sosem engedem ki a hajam nem nyúlok hozzá koszos kézel mindennap reggel-este letísztítom tonikkal mindent rákenünk nem múlnak el havonta 1-2 kozmetikushoz járok,nem kenek se alapozót az arcomra korrektort és púdert sem használok. Tudtok valami igazán jó krémet,házikészítésű dolgokat amik jók? Amiket én használtam: dermofil pszta,zselé(ilyen pattanás szárító) ,tonik,teafaolaj,fogkrém,csalántea,és élesztő pakkolásként azt mondták hogy az a legjobb ha megiszom de képtelen vagyok rá egyszerűen undorító..vagy szeritetek szebb lenne az arcom? :/

2013. dec. 23. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász a leghatásosabb.
2013. dec. 23. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:

én is csomó mindent kipróbáltam,ilyen meg olyan tonikok,arctisztítók,pakolások stb. nekem egyetlen egy dolog vált be: holt-tengeri iszapszappan.

bár nekem annyira nem volt vészes az arcom,de ez csodákat művel!!

nekem a teafa csak rontotta,volt,hogy egy-két darab pattanásom volt csak,de azoknak is már csak a nyoma volt meg,párnapig használtam az arcomra,és az egész homlokom tiszta pattanás lett. erre raktam az iszapszappant és egyből elmúlt.

úgyhogy én nagyon ajánlom:)

2013. dec. 23. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok,kipróbálhatod ezeket is,hátha segít:

csomagban: [link]

külön-külön: [link]

[link]

2013. dec. 24. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon durva a helyzet, akkor érdemes lenne azért a bőrgyógyászt is felkeresni.

Hogyan étkezel? Mennyire egészségesen? Még ezt találtam:

"Pattanások, akne: Régóta megfigyelt jelenség, hogy a pattanások hirtelen megszaporodását bizonyos ételek fokozzák. Ilyenek a zsíros ételek, az olajos magok (napraforgó, dió, mogyoró, csokoládé, kakaó), de a fűszerek mértéktelen használata is biztosan rontja a bőr állapotát. Az alkohol fogyasztása, a cigaretta, a forró kávé és tea szintén fokozza a tüneteket. Mivel a betegségnek elsősorban hormonális alapja van, megfigyelhető a pattanások "kivirágzása" stresszes állapotokban, például a vizsgázó hallgatókon sokkal több jelentkezik, mint a szorgalmi időszakban. Az ételek közül kerülendő a tej és tejtermékek fogyasztása, pro- és prebiotikumot inkább tabletta formájában fogyasszon a páciens! Kifejezetten rossz lehet a glutén fogyasztása is, így a kenyérféleségeket is mellőzni kellene a tésztákkal együtt. Minél több zöldséget egyen a beteg! Probiotikumok mellett magas B-vitamin tartalmú táplálékkiegészítők, cinket, szelént tartalmazó szerek, fitoösztrogénekben gazdag növényi kivonatok sokat segíthetnek."

2013. dec. 24. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!