Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feldagadt a szám,2 csúnya...

Feldagadt a szám,2 csúnya pattanástól! Elfog múlni?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam kozmetikusnál. 2 herpessz szerű pattansá volt a számon,de már régebben is volt iylen,de pattanás volt,és ezek is azok voltak. egyikből csak savó jött,a másikból nagy sok genny,meg ugye maga a pattanás,a kozmetikusom is nagyon meglepödött!

De nagyon feldagadt a szám,nagyon csúnya,suliba nem mentem hány napr mire elmúlik? ha elmúlik?

2009. nov. 26. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
30%

nem, örökre ilyen marad.

ha a kozmetikus meglepődik, akkor benned, meg benne is fel kellene, hogy merüljön, hogy talán meg kellene mutatni egy orvosnak, praktikus egy bőrgyógyásznak.

ha nem csinálsz az ügyben semmit, akkor ha most rendbe is jön, biztosan időről időre vissza fog térni.

menjél el vele orvoshoz!

2009. nov. 26. 10:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Voltam vele orvosnál. Azt mondta elfog múlni,és írt nekem fel tabletát,meg valami ecsetelőt is.

Remélem rossz vicc volt a részedről,hogy örökre ilyen marad

2009. nov. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!