Mit csináljak az ombrémmal?
én is sokáig ombre voltam...egyik nap festettem a hajam feketére, mert egyszerűen mindig festenem kellett a barnát és a szőkét..:SSSS
alul fekete volt,felül szőke, de utánna barna és így lett egész fekete...sajnos ez ilyen, én mindig magamnak festettem a hajam,sose mentem fodrászhoz..:) meg egyszerűbb hogy elmész venni hajfestéket,én a kallost használom, de ha szebb színt akarsz,akkor palette, de kettő közt annyi különbség van hogy a kallos kicsit másképp fogja be, de tartósága úgyanaz!
20.000-ért csináltattad??? :O :O :O :O
Olyan drága egy nyamvadt festés a White Hair-ben, ami ráadásul nem is valami jó???
Kész vicc, ennyit elkérni egy hajfestésért!
Szerintem vegyél olyasmi színű festéket, mint ami felül van a hajadban és próbáld meg az egészet befesteni egy színűre. Vagy nem tudom...bonyolult otthon ombret festeni, az a gond. :/
Vagy az egészet fesd be olyasmi színűre, mint az eredeti hajszíned és keress fel egy fodrászt, akiben megbízol és kezd elölről az egész ombre festést. :/
Ha tényleg ért hozzá, ő is tud szép átmenetet csinálni.
Mellesleg ha jobban belegondolsz, a mostani hajadból is ígyis-úgyis lefog nőni az a "szép átmenet".
Arról nem is beszélve, hogy hiába szép ez a festésstílus, nagyon elterjedt, divatcucc lett. Minden 2. csajszinak ilyen van. Lassan lehet, hogy tényleg kimegy a divatból, ahogy már előttem is írták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!