Dauerolás! Igen, vagy nem?
Figyelt kérdés
Erős, vastag hajszálaim vannak. Mellig ér, szép fényes és elég dús. Az a gondom vele, hogy már meguntam, hogy egyenes. Nincs festve és nem is vasaltam soha. Szeretnék bele egy laza dauert, hogy ne legyen ennyire egyenes. Elég sok rosszat hallottam a dauerről, ezért félek, hogy károsítaná a hajam. Minden esetben károsítja a hajat, vagy ha egyszer rakatok bele, akkor nem? Ha rakatok bele, akkor utána soha nem lesz olyan, mint előtte?
Vélemények, tapasztalatok érdekelnek.
Előre is köszi a válaszokat!
15/L
2013. dec. 18. 21:57
1/1 anonim válasza:
Nekem ilyen 12 éves koromban volt dauerolva a baromi hosszú hajam. Az még ilyen ammóniás cumóvolt nem tudom abból van-e már valami újítás. szerintem sokkal kevésbé káros egyszer daueroltatni mint egy évig minden nap hajat vasalni... Ha érdekel próbáld ki arra viszont készülj hogy erős vastag hosszú hajból kb két hét alatt kimegy... Ugyanolyan lesz mint régen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!