Miért van a hajfestékeknél ez a 16 év?
Figyelt kérdés
Mi ez pontosan, miért van és mire jó?2013. dec. 18. 13:11
1/10 anonim válasza:
Milyen 16 év? Mire gondolsz? :S
2/10 anonim válasza:
Én se vágom, milyen 16 évről van szó.
3/10 A kérdező kommentje:
Fel volt tüntetve a dobozon, hogy 16 alatt nem ajánlatos használni, valami ilyesmi, már kidobtam.
2013. dec. 18. 13:27
6/10 anonim válasza:
Hmm, én ezt még nem néztem meg sosem, nem foglalkoztam vele.
Lehet, hogy valami új uniós szabály miatt kell feltüntetni.
A hajfestéknek vannak káros hatásai, ritkán nagyon durva allergiás reakciót tud okozni. Gondolom azért van ez ráírva, mert idősebb korban már felelősségteljesebb döntést tud hozni valaki, hogy használja és az útmutatónak megfelelően használja.
7/10 anonim válasza:
az hülyeség!!!! én 14 korom óta festem a hajam semmi bajom :D
8/10 anonim válasza:
Amire gondolom, hogy gondolsz, az tök más. Egy ilyen felnyitott tégely, és rá van írva, hogy "16 M". Az azt jelenti, hogy felbontás után 16 hónapig (month) használható el.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is a felnyitott tégelyes cuccra gondolsz, az tényleg a "lejárat", az minenden ott van, körömlakkokon pl. 36M, de hajfestéken simán lehet 16... Nem hiszem, hogy a hajfestékre szabály lenne, én is 14 éves korom óra festem a hajam, senki nem szólt még, hogy nem lehetne :D
10/10 anonim válasza:
nem, a kérdező jóra gondol:DD
tényleg rájuk van írva, hogy 16 éves kor alatt ne használja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!