Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Félhosszú sötétszőke hajam...

Félhosszú sötétszőke hajam van. Te mivel dobnád fel ha ilyen lenne?

Figyelt kérdés

Az évek során sötétebb lett a hajam, kicsit fakó és száraz, de szeretnék valamit kezdeni vele, hogy jól nézzen ki a hajam rajtam. Vettem kókuszolajat, hogy kezdjek el rá pakolást használni, szóval a szárazság remélhetőleg javul. Azonban a szinén lehet változtatnék, ha látok valamit, ami igazán megtetszik. Ti mit ajánlanátok?

19L

2013. dec. 17. 22:04
 1/5 piriiiiii ***** válasza:
Ugyanez van velem is, bár talán inkább mézszőke vagyok, nem olyan sötétszőkés. Majdnem minden hajmosás előtt teszek rá olívaolajat, amitől jó puha és dús lesz, bár könnyen zsírosodik, éppen ezért citromos kamillateával szoktam hajmosás után leöblíteni, ami meg zsírosodás ellen jó, és mindkettő jó a szőke színű hajra. Nem ajánlanám, hogy befestesd más színűre, sőt, egyáltalán ne festesd, maradj a szőkén belül a természetes anyagokkal. Citrom+kamilla kombó jó, hidd el nekem. :) És élesztő! Az mindenre jó, mert vitaminbomba.
2013. dec. 17. 22:16
 2/5 piriiiiii ***** válasza:
Szóval alapjáraton nem zsírosodik a hajam, viszont az olívaolaj, mivel olaj, zsírossá teszi, így értettem, félreértés elkerülése végett. :D
2013. dec. 17. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Lila melírrel
2013. dec. 17. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Laza frufruval.
2013. dec. 18. 00:33
 5/5 HotChoc ***** válasza:
Az én hajam is sötétszőke, és a nyáron festettem bele egy-két árnyalattal világosabb szőke melírcsíkokat. Feldobja a frizkóm, mégsem mű a hatás! :)
2013. dec. 18. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!