Miért ilyen szőrös a hasam és a combom lány létemre (kép)?
Jó pár évvel ezelőtt kezdtem a bikinivonal mentén is szőrteleníteni,de észrevettem,hogy egy idő után ahol borotváltam a szőrt ezen a területen kívül elkezdett erősödni a bikinivonal mellett is a szőr, ott is leborotváltam, de később az mellett is erősödött a szőr, tehát már egyre nagyobb terület az,amit szőrtelenítenem kell. Nem értem,hogy más lányoknál,hogy-hogy nincs ez így és mindig csak egy adott területen kell szőrteleníteniük akár borotvával. Voltam nőgyógyásznál vizsgálaton egy rutin ellenőrzés alkalmával, ott rá is kérdeztem,hogy ez mitől lehet, gondoltam hátha vmi hormonális változás, de azt mondta,hogy valószínű a borotva miatt van, de nem értem más,aki szintén borotvát használ, nála miért nem fordult elő ilyen,mint nálam?
Van aki hasonló gonddal küzd??? Mi lehetne a megoldás??
Lézeres szőrtelenítésre nem szívesen mennék el, egyrészt nagyon drága,másrészt pedig hátha erről is kiderül pár év múlva,hogy káros az egészségre...
Epillátort is használok, már egy jó ideje,mert ugye a borotva erősíti a szőrszálakat, de így is ugyan olyan maradt... :s A legrosszab,hogy olyan erős a combomnál és a hasamnál a szőr,mint az intim részen :s
Szia! Menj el másik orvoshoz, és egészen addig menj, míg alapos kivizsgálás alá nem vettek!
Létezik ugyanis egy betegség:
amit ki lehet mutatni, vagy kizárni, de ha esetleg ilyened van, azzal nem érdemes várni. Én hagytam magam lerázni fiatalabb koromban, ne tudd meg, mennyit kínlódtam ezidáig (30 év) ezzel, és milyen súlyos következményei lettek a 2 hétig tartó niagaraszerű mensestől kezdve a majdnem bélcsavarodásig. Végzetes következményei is lehetnek, pl. petefészekrák, nálam többszörös miómák keletkeztek.
Még egyszer mondom, ne hagyd magad lerázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!