Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a szőr szőkítése?

Milyen a szőr szőkítése?

Figyelt kérdés
Hogyan csinálják?? És hol? Esetleg nincs szőr szőkítő krém?? Előre is köszi a válaszokat!
2013. dec. 16. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia Dm-ben lehet kapni szőkítőport. A nevét hirtelen nem tudom de kis zöld dobozban van (az eladók biztos tudják). Van a csomagban hidrogén-peroxid, azt megfelelő arányban ki kell keverni a porral. Az arányok rajta vannak a dobozon. A kész krémet rákened a szőrre és a szőr erősségétől meg színétől függően addig hagyod rajta amíg ki nem világosodik , lehet 10-20 perc is. De ha rosszak az arányok vagy érzékeny a bőröd akkor csíphet is. Nekem mindig csíp egy kicsit de sajnos a hasamról nem tudom más módszerrel eltüntetni a sötét pihéket és kibírom azt a 10 percet, aztán lemosom.
2013. dec. 16. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és ha kipróbálod arra vigyázz, hogy ne cseppenjen ruhára vagy szőnyegre, függönyre mert kiszívja a színét mindennek!
2013. dec. 16. 20:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! És azt még meg tudod mondani, hogy visszasötédedik a szőr? Vagy hogy mennyi ideig marad szőke??
2013. dec. 16. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem sötétedik vissza amit kiszőkítettél, de folyamatosan nő a szőr ezért a tövénél kb. 1 hét alatt már látszik megint, hogy sötét a szőr de így sem feltűnő, mivel a szőr egész hossza szőke. Én kb egy hónapban egyszer csinálom meg, felkaron és hason, főleg nyáron. Bajuszon is szoktam ott gyakrabban kb. másfél hetente pedig nem feltűnő csak engem zavar.

Ja azt elfelejtettem írni, hogyha előtte bekened a bőrt vazelinnel akkor nem csíp úgy a krém és nem szárítja ki a bőrt.!

2013. dec. 16. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi! :) és kb. mennyibe kerül ez a por??
2013. dec. 16. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Megtaláltam ez az:

[link]

Mostanában nem vettem de azt tudom, hogy több mint ezer forint viszont sokáig elég!

A kallos márkában állítólag van olcsóbb kiszerelésű is de azt nem ismerem.

Ha a lötyi (hidrogén peroxid) elfogy akkor azt vehetsz akár 100-as botban is, az csak 100 forint. Nekem az mindig hamarabb elfogy mint a por.

2013. dec. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!