Milyen festéket ajánlanátok? Mindenképp elakarom kerülni a vörösességet.
olyasmi a hajszínem mint az 1-es számú képen...mindig is olyant akartam mint a 2.-es de az istenért sem akart soha sem sikerülni ha fodrász csinálta ha én..mindig kiütközik ez a vörössösség.. mindig szőke festéket veszek azért,hogy olyan legyen mint a középső de nem lesz olyan mindig vöröses lesz hamvasító sem segít rajt..mára már nagyon ramaty állapotban van a hajam és megelégednék a 3. számmal jelölt színnel is..viszont ha sötétszőkét kenek a hajamra már négerbarna.. azt meg nem szeretném főleg,hogy feketéből indultam amit már nagyon gyűlöltem soha többé sötét haj..
Pont tudok segíteni mert olyan a hajszínem mint a 2. és egyáltalán nem vörösödik pedig alapból meleg tónusú a hajam.
Ezt használom (9.1)
Ezzel a mixtone-al:
azt hiszem ezüst néven fut.
EGyütt mixtone-al 1200-1500 körül van és elég 2 hajfestésre így. Mellé kallos ezüst színező sampont használok amit 5 percig a hajamon hagyok.
Próbáld ki,nekem nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!