A gyantázástól erősödik a szőr?
Nem erősödik a borotvától..( [link]
A gyantázástól meg gyengül a szőr;)
EZ OLTÁRI HÜLYESÉG !!!!!!!!!!!!!!!
A borotvátol erösödik olyan lesz mint a pasik szakálla....
A gyantátol meg nem erösödik de nem is gyengül , és ne hoggy senkinek aki azt mondja hogy el fog tünni 5 év mulva kb ha gyantázod magad , mert nem igaz !
Keresztanyu tesója 14 éve gyantázza a lábát és a hónajját és még mindíg ugyan annnyi szüre van de nem erősödött !
Használj inkább gyantát mert a borotva tönkretesz !
A helyzet az, hogy mivel a gyanta mélyből szedi ki a szálakat, a mátrix nagy része (ezen sejtek folyamatos oszlása és elszarusodása képezi a szőrszálakat, és azok növekedését) elpusztul, a maradék sejtek azonban regenerálódnak és új szőrszálat képeznek. A vége elvékonyodott így. Ellentétben a borotvával elvágod a szszálat, vastag, bumszli marad a vége is, és a mátrix sem sérül, így tudja magát vastagítani a szőrszál. Tehát erősödni tud!
Egy kozmetikus
ERŐSÖDIK
AZÉRT EGY KÉPZETT KOZMETIKUSNAK EL KÉNE FOGADNI A VÉLEMÉNYÉT SZERINTEM, HISZEN Ő TANULTA IS...EGYÉBKÉNT AZ ÉN KOZMETIKUSOM IS MONDTA...
19/14-es vagyok
a borotvától erősödik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!