Mivel lehet kiszedni a pólóból a "beleült" izzadásgátló dezodort?
Figyelt kérdés
Sok pólómon belül ott marad a nyoma, hiába sikálom. A másik gond hogy ha felveszem ezeket a pólókat tisztán és egy kicsit megizzadok (ami önmagában nem lenne kellemetlen szagú), a pólóm olyan fura izzadságszagot áraszt. Tudom buta kérdésnek tűnik, de talán nem vagyok egyedül ezzel a problémával.2009. nov. 24. 19:31
1/9 anonim válasza:
velem is ez van ez engem is érdekelne
2/9 anonim válasza:
Én is akárhogy sikálom, bármit teszek rá.. semmi sem hozza ki!! Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen, de akkor mégsem egyedi probléma. Sajnos ezeket a felsőket már csak itthon tudom használni, vagy csak pulcsival. Van egy krémszínű felsőm, abban pedig rendesen sárga folt van ott... elég szívás
3/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Megkérdezehetem tőletek hogy melyik fajta izzadásgátlót használjátok?
Ezt nem lehet eltüntetni, csak ecetes ollóval, és megelőzni csak azzal, hogy mást használtok izzadásgátlóként!
Nekem eddig a Secret, a Garnier stift, a Fa dezodor csinálta ezt.
A Rexona annyira nem gáz!
Érdekelne, hogy ti melyiket használjátok!
5/9 anonim válasza:
Adidas, Nivea és a Rexona, most használom a Garniert, ez is kezdi... Lehet az a probléma, hogy mindig a stiftes verziót használom, a golyós lehet nem tenné ezt... csak azt nem szeretem!
6/9 A kérdező kommentje:
Én is rexonát vagy fa-t használom. A golyósat meg a sprayt én sem szeretem.:-(
2009. nov. 25. 18:42
7/9 anonim válasza:
Igen, lehetséges hogy amiatt van mert stift-et használunk, én pl. nyáron csak golyósat, mert a stift mindig meglátszik az ujjatlan felsőkön. Télen meg azért nem szeretem a golyóst, mert alig akar megszáradni, és rákenődik mindenre mire felöltözök.
Én is mindig váltogatom a márkát, de mindegyik ezt csinálja, főleg a fehér felsők a leggázosabbak, mert ott szabályosan megkeményedik, és megsárgul a cucc.
8/9 anonim válasza:
De még eddig mindig nem mondta el senki h mivel lehet kiszedni mert nekem is vannak ilyen ruháim és engem is nagyon érdekelne...
9/9 anonim válasza:
ecettel befújod/bekened mielőtt berakod a mosógépbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!