Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sajna a hajam vastagszálú és...

Sajna a hajam vastagszálú és elég dús. Mit kezdjek vele, hogy ne kelljen mindig összegumiznom?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vágattam rövidebbre és most majdnem a vállamig ér. A hajam nem egyenes, de nem is göndör. Valahol a kettő közt. Amúgy nincs frufrum, de lehet, hogy jól állna.
2008. júl. 13. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ritkítsd meg az elját. Nemcsak fodrásznál csináltathatod hanem ha van egy kis kézügyességed, még te magad is megcsinálhatod, és még szuper fodrászolló sem szükséges hozzá. Megfogsz egy tincset és felülről lefelé fokozatosan bele-bele vágsz a hajadba, finoman, és így tincsenként mész végig a hajadon. Én magamnak csináltam és nem kellett rajta hogy fodrász igazítson.
2008. júl. 13. 18:13
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. júl. 13. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet kapni ritkitófésűt a dmben és az olyan mint a borotvapenge...de nekem azt mondta a fodrászom h azzal tövestűl le is vághatom a hajam ha rosszul csinálom...nekem a fodrász ritkítja mindig..
2008. júl. 13. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!