A fonott haj ninden korú nőnek jó? 26éves vagyok, hordhatom fonva a hajam, vagy ciki?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 15:42
1/9 anonim válasza:
lara croft-nak is fonott a haja:D
nyugodtan hordhatod fonva, a lényeg h jólálljon.
2/9 A kérdező kommentje:
Jól áll, csk nem tudtam cikis-e. Fontos a munkámban, hogy ne érjen a szemembe a haj, de hátközépig érő hajam nem akarom eldugni, vagy csak összefogni. unom ezeket.
2009. nov. 24. 16:13
3/9 anonim válasza:
ne dugd el. a hosszú haj szép. és mindegy h összefogva, vagy fonva van, sőt, a már csípőig, vagy derékig érő hajnak sokkal jobban is áll sztem a fonás, mint az hogy összefogva csakúgy lóg.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. nov. 24. 16:51
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép a fonott haj.Nem ciki.Úgyhogy...FONJ:D
6/9 A kérdező kommentje:
okééé!
2009. nov. 24. 18:13
7/9 anonim válasza:
nem kéne eszedbe se jutnia h ciki...ha neked tetszik ne törődj mások véleményével...
8/9 anonim válasza:
szerintem nem kell törődni más véleményével az a lényeg hogy tetszen neked és ha jól is áll....
1általán nem ciki
sztem nyugodtan hordhatos befonva
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ. Nem a fonott haj a ciki, de sokszor látok nagyon hosszú hajú lányokat hátul 1 copfba összefont hajjal, semmi smink, semmi öltözködéskultúra, általában bő kötényruhákat hordanak.
Szóval a hajfonással csak úgy óvatosan, figyelj oda, hogy elkerüld a parasztlányka stílust.
Ehhez a hajhoz mindenképpen nőies smink és trendibb öltözködés illik, hogy ne legyél slampos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!