Miért kell már a lányoknak is borotválkoznia?
Én is teszem, de néha nagyon mérges vagyok a dologra, lenne jobb dolgom is..., és néha, a fiúk is tehetnének többet. Lányok menstru, anyaság, szerető, konyha, már borotválkozás... és fiúk mit tesznek... Ha a most a társadalom nem ezt kívánná, és a páromnak nem úgy tetszene jobban, szerintem soha nem jutott volna eszeme, hisz a természetnek oka volt, hogy azt oda teremtette, vagy minek?
Honnan jött ez egyáltalán, egy pár éve nem is olyan régen indult ez, úgy 5 vagy esetleg kicsit később még természetes volt ott a ször csak szüléskor sliccantották le, s eszükbe nem jutott, hogy az útban lenne.
Talán a szexfilmek, meg hogy orális szexnél útban lehet a ször, vagy perverzitás (kis gyereknek nincs szőre). Szerintetek?
A természet a férfiaknak is teremtett pl. arcszőrzetet, de sztem te sem egy derékig érő szakállas pasival vagy.
Egyébként sokkal higiénikusabb, könnyebb tisztántartani.
A nejem is ódzkodott eleinte, ma már kérés nélkül borotválja, csak egy kis csikot hagy függőlegesen a vénuszdombján.
hát új látom nem leltem azonos lelkekre, mindegy:(
azért a fiúknál nem gáz ha sokáig nem borotválkozik, van akinek a párja bajszos, szakállas, de a csajszi mégis legyen mindig a top-on, mert hú ha kivillan egy kis szőr a hónaaaljában...
Szia!
Én teljesen egyetértek veled ebben a témában. Habár én is szőrtelenítek (mindenhol), azért elgondolkodtató, hogy például melyik testrészről miért is szedem le a szőrt... De mit lehet tenni? Az emberek sajnos manipulálhatók, követik a csordaösztönt. Csak nem biztos, hogy azért, mert ez nekik is jó, hanem mert például valaki elvárja tőlük, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!