Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért kell már a lányoknak is...

Miért kell már a lányoknak is borotválkoznia?

Figyelt kérdés

Én is teszem, de néha nagyon mérges vagyok a dologra, lenne jobb dolgom is..., és néha, a fiúk is tehetnének többet. Lányok menstru, anyaság, szerető, konyha, már borotválkozás... és fiúk mit tesznek... Ha a most a társadalom nem ezt kívánná, és a páromnak nem úgy tetszene jobban, szerintem soha nem jutott volna eszeme, hisz a természetnek oka volt, hogy azt oda teremtette, vagy minek?

Honnan jött ez egyáltalán, egy pár éve nem is olyan régen indult ez, úgy 5 vagy esetleg kicsit később még természetes volt ott a ször csak szüléskor sliccantották le, s eszükbe nem jutott, hogy az útban lenne.

Talán a szexfilmek, meg hogy orális szexnél útban lehet a ször, vagy perverzitás (kis gyereknek nincs szőre). Szerintetek?

2008. júl. 13. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a divat!Ezt mutatják a playboyban,a szexfilmeken.Igaz, most olvastam egy cikket,hogy amerikában kezzd visszajönni a "szőr-divat".ha majd olyan lesz az "ideál-álom nőkön-akkor majd mindenki újra szőrös akar lenni!
2008. júl. 13. 16:30
 2/10 anonim válasza:

A természet a férfiaknak is teremtett pl. arcszőrzetet, de sztem te sem egy derékig érő szakállas pasival vagy.

Egyébként sokkal higiénikusabb, könnyebb tisztántartani.

A nejem is ódzkodott eleinte, ma már kérés nélkül borotválja, csak egy kis csikot hagy függőlegesen a vénuszdombján.

2008. júl. 13. 16:35
 3/10 A kérdező kommentje:
:) hát persze nincs szakálla, még csak az kéne, bár nem is az a típus, aki minden nap vágja, még szerencse ha kicsi van neki, ő nem az a szűrós fajta :)
2008. júl. 13. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
"hát persze nincs szakálla, még csak az kéne" :D na itt magyaráztad meg magadnak a dolgokat. Te elvárod h ne legyen szakálla... A többi dolog szülés stb. azt pedig szerintem ne hozzuk 1 csoportba ezzel, meg a férfiaknak is van olyan amire mondhatják, hogy a nők meg ilyeneket nem vállalnak.
2008. júl. 13. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én 17 éves lány vagyok...mikor elkezdett nőni ott a szőröm,idegesített,viszketett,csúnyának találtam..és 13évesen leszedtem..pedig még akkor net se volt h láttam volna csupasz puncikat divat gyanánt...izzadok a szőr alatt.viszket,szúr és nem szeretném ha szőr menne a párom szájába...
2008. júl. 13. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok helyen Sokkal higénikusabb, egyszerűbben tisztítható, kényelmesebb,és szebb,ha nincs szőr.Emiatt ne legyél mérges.Ha ennyire zavar operáltasd át magad férfivá.Ez ellen mást nem nagyon tehetsz.Nem hinném,hogy sok olyana pasit találsz akinek az őserdő style jönne be.
2008. júl. 13. 22:18
 7/10 A kérdező kommentje:

hát új látom nem leltem azonos lelkekre, mindegy:(

azért a fiúknál nem gáz ha sokáig nem borotválkozik, van akinek a párja bajszos, szakállas, de a csajszi mégis legyen mindig a top-on, mert hú ha kivillan egy kis szőr a hónaaaljában...

2008. júl. 13. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva én a férfiaknál is undorítónak tartom néhűny helyen a szőrt.
2008. júl. 14. 13:23
 9/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Én teljesen egyetértek veled ebben a témában. Habár én is szőrtelenítek (mindenhol), azért elgondolkodtató, hogy például melyik testrészről miért is szedem le a szőrt... De mit lehet tenni? Az emberek sajnos manipulálhatók, követik a csordaösztönt. Csak nem biztos, hogy azért, mert ez nekik is jó, hanem mert például valaki elvárja tőlük, stb.

2008. júl. 16. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Már az ókori egyiptomban is szőrtelenítettek. Lehet hogy volt oka a természetnek hogy meghagyott pár szőrpamacsot. Azonban vedd figyelembe hogy az emberekben sok tudatalatti dolog megmaradt az őskor óta... Akkor pedig az volt a vonzó, aki a legkevéssé volt szőrös, a fejlődés miatt. Én mellesleg nem bírnám ha pókszőrös lábbal és bozontos egyebekkel kéne mászkálnom, sokkal higiénikusabb szerintem így, vagy ha mégsem, legalább a szag nem tapad meg a szőrön (mellesleg ez a feladata, hogy a szőrön megmaradjon az izzadtság).
2008. júl. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!