Használ valaki Vichy terméket mitesszeres, pattanásos problémával?
Pattanásos voltam....használtam Normadermet...hát nem rossz de azért még mindíg kaki :D
Elmentem bőrgyógyászhoz és azóta még alapozó nélkül is sima a bőröm, tudom nehezen veszi rá magát az ember, de nagyon megéri!
Szia!
Láttam, sajnos olyan 6000 Ff. körül vannak az árak. :(
Nézegettem a www.vichy.com oldalon a termékeiket, de nem tudom mit javasolt asználni.
Van olyan termék, ami mindkét problémára jó?
Vagy mit vegyek miteszeres bőrre és mit csúnya pattanásos, zsírosra, nélam a 2 együtt van jelen??
Láttam a Normaderm Nuit /Night krémet és a nappali pro mat-ot.
Mit vegyek, ami tökéletesen jó?Lehet 2-3 is, csak aki próbálta, írja már meg milyen szettet vegyek? /nappali krém?+ arclemosó?+bőrradír?/
Utolsó hozzászóló:
Te mit kaptál? Roaccutánt? Soha nem venném be, borzalmas mellékhatásai vannak, sokan rosszúl jártak vele. A pattanásért nem adom az egészségem.
Szia ismét az első válaszoló vagyok.
Nállam is a kettő együtt volt jelen,és bevált a normaderm,a sima normaderm és a pro mat között én nem érzek igazi különbséget,nyáron használok pro mat-ot mert van benne egy kis fényvédő.Még annyi h hetente egyszer használok arcmaszkot,meg reggelente és este pattanásos bőrre,és miteszeres bőrre való tonikot,ezek viszont nem vichys termékek,a vichys arclemosók és tonikok nekem nem igazán váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!