Pattanásos bőrre valami házi praktika?
Olvastam már ezeregyszáz dologról,kipróbáltam olyat,hogy lereszelt alma mézzel keverve,ez picit használt,de csak 1-2 hétig. Fogkrémről is hallottam,sokszor kipróbáltam már,de az is csak egy ideig használ.:/ Pár hét,megszokja a bőröm,és ugyanúgy zsírosodik + jönnek a pattik.
Kozmetikus sz*rt nem ért,2 napig volt szebb a bőröm kb. , bőrgyógyászhoz meg nem fordulok,mert annyira nem vészes a dolog.:) Csak szeretnék minél szebb arcbőrt. Valaki tud még valamilyen házi praktikát?:))
15/L
Én is sok mindent kipróbáltam már, de most legutóbb ránéztem a mellettem lévő csodanövényre, ami nem más, mint az a ALOE VERA! :) Van több fajtája, szinte mindegyik jó.
Vegyél otthonra, hisz szép is és csodaszer! :)
Azt csináltam, hogy levágtam az egyik levelét és a húsával bekentem azt a területet. :) Csöpögtethetsz is rá a levéből.
Megcsináltam naponta többször és az olyan pattanás, ami amúgy több napig, de akár hetekig is látszódik, már nincs itt! :-)
Jobb bárminél szerintem. Bár nagyon gyors változást ne várj, ennek is kell 1-2 nap.
Bár bőrtípustól függ, én azt ajánlom mégis, hogy vegyél egy cserepes aloe verát! :)
Ebből kifolyólag az ebből készített termékek sem lehetnek rosszak, bár inkább teljesen természetesen! :-))
Szépen kend be vele mindig, többször naponta. :))
Remélem neked is segíteni fog.
Ezenkívül ajánlatos, hogy minden nap tisztítsd az arcod. Amióta én így teszek, javult egy kicsivel a helyzet.
Próbálj még ki pakolásokat meg arcradírokat is.
Sajnos néha kísérletezni kell, hogy megtudd, mi a legjobb. : )
Ismét az előző vagyok, ez most jutott eszembe.
Ezt a maszkot feltétlenül próbáld ki. Rossmanban lehet kapni, nem is drága, olyan 200-300 ft között van.
Nekem ettől (bár a pattanások nem teljesen múltak el tőle) nagyon simává tették az arcbőröm. Kicsit rossz, mikor megszárad, de kibírható az a 10-15 perc.
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!