Nem akciós valahol most a Remington hajsimitó?
Figyelt kérdés
Az olcsóbb,5-6 ezres érdekelne,csak nem tudok szétnézni,mert kisbabával vagyok itthon.2009. nov. 24. 12:55
1/7 anonim válasza:
A szállítás díja Budapest közigazgatási határain belül 1190 Ft, vidékre, az ország teljes területére vonatkozóan 1.500 Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 60.000 Ft-ot. Csomagolási költséget - a rendelési értéktől függetlenül - nem számítunk fel.
3/7 anonim válasza:
én egy hete vettem intersparba 4000-ért és szerintem az karácsonyig úgy van
4/7 A kérdező kommentje:
Az intersparban melyik tipúst vetted?
2009. nov. 24. 17:07
5/7 anonim válasza:
én spárban láttam a napokban. Ezt a fajtát:
Asszem 4000 volt, vagy 5000 Ft.
Nekem is ilyenem van, csak még drágábbé vettem, szóval most igen kedvező áron van.
A neve: remington cS 5002
6/7 anonim válasza:
A Metroban is akciós lesz,nov.26-dec.9 között.Két fajtát láttam,az egyik S1050 simít és göndörít,a másik S2002, csak hajsimítós.Mind a kettő 5987ft.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. nov. 25. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!