Ciki, ha egy lány 14 évesen még nem volt fodrásznál? Anyukám vágta eddig mindig egyenesre, de most szeretnék valami "modernebbet" (pl tépett frizu, fufru)
Figyelt kérdés
Le fog nézni a fodrász? Mi fog történni?2009. nov. 23. 18:26
1/7 anonim válasza:
Lol. Ilyen kérdést... nem mindenki jár fodrászhoz, nincs benne semmi ciki. Én csak egyszer voltam a 25 évem alatt és tudod mi történt? Semmi, megnyírt, festett és kész.
2/7 anonim válasza:
Dehogy fog lenézni =). Ez ugyanolyan mikor valaki azon aggódik, hogy kiröhögi az eladó, ha óvszert/betétet/tampont/borotvát vesz. Neki ez a munkája. A boltban nem árulnának ilyeneket, ha nem akarnák eladni azt a bizonyos terméket. A fodrásznak pedig a haj vágása, formázása, stb. a dolga. Ő ezért pénzt kap tőled. Én sem voltam még fodrásznál, a hajamat mindig anyukám vágta, 2-3 éve vágom én magam. Ne aggódj, nem lesz semmi baj, csak aztán ügyes fodrászhoz menj!
3/7 anonim válasza:
a fodrász dolga az hogy belője a sérót nem az hogy kritizáljon, nyugi nem fog semmit szólni. én már akkor járok fodrászhoz ha már tényleg durva ami a fejem tetején van 23 éves vagyok és egy kezemen megtudom számolni hogy hányszor voltam életemben fodrásznál mindig magamnak csináltam igaz én fiú vagyok. nekem olyat mondott hogy még korai nem ? közbe meg egy szalma bála volt már a fejemen.
4/7 anonim válasza:
A fodrász nem is fogja megtudni hogy még nem voltál fodrásznál. Megmossa a hajad, utána megtörli nagyjából és akkor megkérdezi hogy mit szeretnél. Ott vagy körülírod naggyából, vagy mutatsz képet ha konkrétan olyat akarsz. Ő megcsinálja. A kedvesebb fodrász beszélget veled végig, de van amelyik meg se szólal. Ha megkérdezi hogy eddig hova jártál, mondd hogy most költöztetek ebbe a városba. De sztem semmi ciki nincs abba se ha megmondod hogy anyud vágta.
5/7 anonim válasza:
Nyugi nem fog lenézni :) Örülni fog h van miből dolgoznia :D De a frufrut nagyon gondold meg sok idő megnöveszteni :S
6/7 anonim válasza:
Dehogy ciki! én is 13 évesen voltam először :D Azt hittem hogy vmi nagy szám dolog :D Nem tudtam, melyik székbe kell leülni :D
18.L
7/7 anonim válasza:
Nem nekem mamam vagja a hajam.mongyuk mar nem mert novelem(fiu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!