Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gliss Kur Asia Straigth....

Gliss Kur Asia Straigth. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem zsírosodott tőle a hajam nagyon. :(

Szóval nem úgy lett fényes a hajam, ahogy gondoltam...

2009. nov. 23. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Én azt használom.

Nekem zsírosabb a hajam alapból, és nem zsírosította el, igaz, én 1-2 naponta mosom.

Nem lett tőle szögegyenes a hajam (mint a reklámban) így nem úszom meg a beszárítást, meg néha a vasalást.

Próbáld ki, most a Tescoban akciós :))

2009. nov. 23. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Hajpakolást használtam, azt ne várd tőle, hogy kiegyenesíti a hajad, de amúgy nem volt rossz. Több, mint fél évig használtam. Már csak szilikonmentes hajápolókat használok, úgyhogy ezt nem... De így is ugyanolyan fényes a hajam. :)

Viszont mikor azt használtam, sokkal könnyebb volt kifésülni a hajam (ami nálam sokat jelent, mert combig érő van), és csúszósabb volt. Nem zsírosította a hajam, nem tudom, aki ezt írta, hogyan használta, de csak a hajvégekre kell tenni, mert a szilikon rárakódik a fejbőrre, és attól lesz "zsíros". Én mindig csak a nyaktól lefelé eső részre raktam.

2009. nov. 23. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is zsírosodott tőle. És én azért nem csak a hajvégekre raktam, mert a hajtőnél egyszerűen makacsul hullámos (a hajvégeket körkefés beszárítással ki tudom egyenesíteni, a tövét nem), és szerettem volna megúszni a töveknél a hajvasalást (mivel ugye ha a hajvég eltörik, azt le lehet vágni, a tövénél kicsit húzósabb lenne a dolog...). Erre sajnos nem volt jó, max arra, hogy hamarabb be tudtam vasalni a hajamat a hasznűlata után. De annyira nem vagyok oda érte, Asian Straight sampont, balzsamot elhasználtam (aztán más márkát vettem), a kiegyenesítő gél vagy mi (az a kis lapos flakonú) meg ott áll a szekrényben, félig még tele van. Most a Wella hővédő spray-t használom, ez is egyenesít és ettől nem zsírosodik be a hajam (ami alapból nem is hajlamos a zsírosodásra).
2009. nov. 23. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon ott van!!! bár nekem meg száraz a hajam, ugyhogy nekem bevált
2009. nov. 23. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:

ugyan már, milyen lenne? Az ilyen kiegyenesítő samponok meg balzsamok mind rosszak. Jó, hajat mosni jók, de kiegyenesíteni csak a vasaló fogja :D

öööö... jó a színe :D

2009. nov. 23. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Az illata nagyon jó, de ha arra gondolsz, hogy kiegyenesíti a hajat, akkor a válaszom nem. Kicsit sem. De amúgy száraz hajra nagyon jó, én is használtam.
2009. nov. 23. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem egyenesíti ki, az tény, de amióta ezt használom (sampon+ balzsam) azóta ha éri pára a hajam ebben a nyirkos időben) nem lesz azonnal hullámos. Vagyis jobban bírja a hajam a strapát :)
2009. nov. 24. 10:22
 9/9 A kérdező kommentje:
oké köszi, énis kifogom próbálni :)
2009. nov. 24. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!