Valaki megtudná nevezni nekem ezt a hajszínt?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy pontosan tudja-e valaki, hogy nevezik ezt a színt a fodrászatban?
2013. dec. 8. 21:16
2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen :)) szívesen beújítanám, csak igen érdekesnek hatna a képpel rohangálni a fodrászhoz, hogy "ezt szeretném" :DD
2013. dec. 8. 21:39
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem hatna érdekesen, sokan mennek képpel. :) Sőt, így muszáj lesz elvinned, mert ez az árnyalat szerintem elég összetett.
4/9 A kérdező kommentje:
Szóval nem fog h*lyének nézni, amiért nem tudom megnevezni amit szeretnék? :D
2013. dec. 8. 21:56
5/9 anonim válasza:
Dehogy is, sőt. Inkább örülni fog, hogy van egy biztos támpontja, és nem olyan a vendége, aki össze-vissza beszél és azt sem tudja, hogy mit akar.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató! Csak mert általában képről vágattam a hajamat is, és nem hogy kicsit flegmán fogadták, de csak még nem is hasonlított a végeredmény! :D
2013. dec. 8. 22:03
7/9 anonim válasza:
A fodrászok számok alapján különböztetik meg a színeket, a fantázia elnevezések csak a bolti festékekhez vannak.
9/9 anonim válasza:
Igen a képes hajvágásokat nem hiába nem szeretik.:) Egyrészt, mert nem mindegyiknél látszik, hogy hogy van levágva, másrészt, mert ha látja is, hogy hogyan vágták le nem biztos, hogy az a te fejeden is ugyan úgy fog kinézni.:D Ezért, mint ahogy írtad a végeredmény már megint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!