Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kapni a drogériákban? Illetve,...

Kapni a drogériákban? Illetve, hogy érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Anyukámnak karácsonyi ajándékként egy ilyen kisebb krémösszeállítást(szemránckrém, arcápoló, stb...) gondoltam. Mivel a mi környékünkön nincs semmi ilyen drogéria, Rossmann, Dm, Müller, ezért nem tudom melyikben érdemes körülnézni és hogy milyen terméket vegyek. Szóval több kérdésem is lenne:

- Eleve, hogy vegyek, vagyis érdems ilyen nagyobb előre összecsomagolt dobozt venni, amiben van 3 krém, vagy válogassam össze inkább én? És az összesomagoltból melyiket érdemes, ami jó? (50+-os krémeket szeretnék, úgy tudom némelyikre rá van írva, hogy melyik korosztály számára ajánlott)

- Illetve, ha nem összecsomagoltat veszek, akkor melyik márka ajánlott és mit?

Légyszíves, aki jártas ezekben a boltokban, illetve krémekben adjon pár tanácsot, hogy mit érdemes!

Előre is köszönöm a segítséget!

2013. dec. 8. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:

én előnyben részesítem a natur kozmetikumokat, hiszen ha már az arcomra kenem, ne legyen benne alumínium stb :)

én innen szoktam rendelni anyukámnak:

[link]

ő meg van elégedve a termékekkel

néhány termék kicsivel drágább, de megérik az árukat és tovább is tartanak, mint egy drogériában megvett "divatos" krém (tehát ugyanott vagy mintha 1000 ft-tal olcsóbban megvennéd és 1 hónappal előbb kifogyna)

ha írsz nekik e-mail szívesen válaszolnak és ajánlanak is személyre szabottan, ill. a faceboook-on is megtalálod őket, ott is szívesen segítenek

persze ezeket a termékeket bio boltokban is meg tudod venni és néhányat közülük biztosan megtalálsz drogériában is

2013. dec. 8. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Helia D-ről hallottam hogy jó :)
2013. dec. 8. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!