A hajvasaló gyakori használata okozhat hajhullást?
utolso válaszolo!
nem attol hullik a hajad !csak mivel kiszáritja eltöredezik a vége,de nem hullik!!!!!!biztosan rosz balzsamot használsz vagy sampont!
SZia / sziasztok!
Én is használok hajvasalót (illetve most abbahagyom), kegyetlenül összetöri a hajam és emiatt is a törött részek hullanak, meg amúgy is hullik a hajam a fekete festéktől (pedig csak hajszinezőt használok) ... :( szal nagy szívás az egész.. most úgy döntöttem leállok a hajfestéssel is egy két három hónapra meg hajvasalással is... és nekilátok csalánteát inni meg vettem hajhulls elleni sampont is.. meg lehet vitaminhiány is okozza szóval minden nap egy répát leküldök:):P... és ilyenek.. mindent megteszek hogy megint dús legyen a hajam.. eddig nekem is mindenki irigyelte hogy milyen dús hajam van.. most meg már érzem a copfomon hogy fele olyan vastag mint azelőtt volt ..:S nagyon bepánikoltam amikor marokszámra jött ki a hajam.:S gondolom a fogyókúrázás sem tett jót..:S SZÓVAL MINDENKI CSAK ÓVATOSAN! ÉS ÉN ÚGY GONDOLOM INKÁBB LEGYEN GÖNDÖR A HAJAM ÉS legyen festéklenövésem mint hogy pár éven belül kopasz legyek vagy valami:D....:S...:D... azt a fél évet kibírom ha a hajamat újra rendben láthatom... mindent pénzt és időt megér nekem!
Nem hullhat tőle... Más oka van ha hullik a hajad. vagy sampon, balzsam, vitaminhiány de a hajhagymák halnak el. :(
Imádom a fodrászomat mivel van neki "meleg ollója"
Nem az a fajta amivel 3000-5000e ft körül vágnak sokkal jobb...
400 ft-ért csinálja mindössze a haj hossza nem változik csak az eltörött részeket húzza le a hajról és beforrasztja a végeit!
imádom egy hónapba egyszer elmegyek és nyugodtan vasalhatom nem törik el és nem szálkásodik a vége :)
Persze használok hővédő krémet és hajvégápolót de ezeket meg lehet úszni 1500-2000e ft-ból... És meg is éri, hogy szép legyen a hajad.
Fenékig erő hajam volt és most csak vállig...muszáj volt levágatnom mert akkor még nem ismertem ez a módszert.
nagyon nagyon megbántam.:S
Most növesztem =)
Sok sikert mindenkinek.
sziasztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!