Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid hajat ti hogyan, mivel...

Rövid hajat ti hogyan, mivel göndörítetek?

Figyelt kérdés
Finom, kisebb hullámokat szeretnék bele, de hajsütő vassal túl durva az eredmény, és amúg is nehéz mert még elég rövid a hajam. Éppen, hogy csak vállig ér.

2013. dec. 6. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nekem már válltól picivel lejjebb ér, és hajcsavarót használok hozzá. Nagyon szép! A Rossmanba jó van!
2013. dec. 7. 00:01
 2/5 anonim válasza:
Hajgumizás módszer? Amugy direkt rövid? Ha nem,hanem azért mert beteg a hajad, szedj rá bioovanet nekem 1év alatt25. 30cm nőt a hajam:)
2013. dec. 7. 00:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Direkt rövid, csak eddig mindig hosszú volt a hajam és ezzel most nem tudok bánni még.
2013. dec. 7. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen a hajgumis módszer... de még elég rövid, mostanában lett elég hosszú ahhoz, hogy egyáltalán össze tudjam fogni.
2013. dec. 7. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Mit szólsz ehhez?

http://www.youtube.com/watch?v=nm9NSrkJB34

Rövidebb hajhoz is jó, és nálunk is be lehet szerezni.

2013. dec. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!