Hajfesték"lekaparó" pakolás hatásos? (folyt. Lent. )
Figyelt kérdés
Múltor egy fodrász üzletben láttam, hogy a L'oreal egyik terméke egy pakolás, ami sötét festett hajra van. "lekaparja" a hajról a festéket, így a hajnak ilyen jellegzetes narancssérga szine lesz. és ezt követően rendes hajfestékkel belehet festeni a hajat akármilyen színre.
Nos én fekete vagyok, de unom, és szeretném kipróbálni, egyelőre nem szőkét szeretnék, mert hirtelen sok lenne, hanem pl világos barnát.
Van itt valaki aki használta ezt a pakolás szeráséget, és megéri? egyáltalán használ? előreis köszönöm.
2009. nov. 22. 15:18
1/3 anonim válasza:
Ha annak, amit láttál rózsaszín volt a tasakja, akkor egyre gondolunk, L'Oréal Efassor a neve, és nekem nem sikerült vele rendesen leszednem a feketét, és ahol mégis világosabb lett, ott nem fogta be a másik hajfesték, szóval most a hajamban van fekete, barna és vörös. Képzelheted hogy nézek ki...
2/3 A kérdező kommentje:
uhh:S
igen, amúgy egyre gondolunk
de nekem az eladónő azt mondta ha kettőt veszek, akkor hatásosabb lesz:S
te 1et vettél vagy kettőt?
2009. nov. 22. 16:26
3/3 anonim válasza:
2-t vettem, de iszonyú lett. Van más márka is, sztem jobban jársz, ha mást kipróbálsz, csak ne a Silkyt, mert én azt is próbáltam, csak az nem csinált semmit, pedig egymás után kétszer csináltam, és másodszorra dupla időt hagytam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!