Tényleg kikopik kb.24 hajmosás után a színező?
Festve volt a hajam, de nagyon sokat szenvedtem vele, hogy visszakapjam az eredetit, mert mindig látszott a lenövés. De mégis lenövesztettem, most olyan, hogy a teteje világosbarna (eredeti), a vége meg kicsit világosabb, olyan szőkés barna (festés maradványai).
Nagyon tetszik most a fekete haj, arra gondoltam, hogy beszínezem feketére, csak attól tartok, hogy nem jön ki belőle soha és/vagy nem egyenletesen fogja meg a hajam, vagy a festett részből nehezebben kopik ki.
Mit javasoltok?
A 24-es sajnos soha nem kopik ki, vagy legalábbis mire kikopna nagyon ronda színe lesz. Van 6 hasmosásos is, az is tovább marad bent, de legalább teljesen kijön és nem is kopik rondán.
Tapasztalat.
A feketétől sosem szabadulsz meg csak ha lenöveszted vagy leszivatod.
Festett hajat is beszínezhetsz, de ezektől nehéz megszabadulni...
Akkor a 6-8 mosásossal nem járom meg?:D
Tényleg fontos, hogy eltűnjön...:)
Feketével semmiképp nem próbálkozz, ha csak ideiglenesen akarod ezt a színt. A fekete és a vörös a 2 ragaszkodó szín, ezektől nehéz megszabadulni, akármivel is színezed be.
Ha a hajad szőkésbarna, akkor inkább világosbarnával színezd be, mert az valószínűleg kikopik a 6-8 hajmosással, de a fekete nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!