Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szérumok a hajra akkor is...

A szérumok a hajra akkor is hatnak, ha egyszerre többet teszek a hajamra?

Figyelt kérdés
úgy értem, ugye hogy teszek sampont, balzsamot, hajtejet, hajpakolást és szérumot a hajamra, úgy is hat? vagy feleslegesen teszem rá, mert elnyomják egymást?

2013. dec. 2. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy elnyomja valameik,de mindegyiknek megvan a saját kis hatóideje

pl sampon az a tisztítás,balzsam ápol és lezárja a hajat sampon után, hajpakolás azt hetente 1-2x elég kb 30 percre.:) és hajápoló sprék mondjuk hajegyenesítés,göndörítés előtt egy picit vagy vizes hajra vagy estére mikor lefekszel:) Ennyi bőven elég. De ne vidd túlzásba mert az se jó a hajnak:) igazából kívülről nem is nagyon lehet ápolni. Fontosabb a változatos étrend,megfelelő folyadék bevitel és hajvitaminok pótlása.:)

2013. dec. 3. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Felesleges egyszerre ennyi minden. A balzsam, a hajtej (bár ezzel annyira nem vagyok tisztában, még nem nagyon hallottam róla, de egy hígabb balzsamféle lehet, ha jól gondolom), és a pakolás is kb. ugyanazt csinálja, egyszerre totál elég az egyiket használni. Utána aztán mehet a szérum, mivel az nem kimosandó.

Egyébként nem leszólni akarom az előttem válaszolót, de pont, hogy kívülről kell ápolni rendesen a hajat. Az igaz, hogy kell a fehérje, vitamin, stb. neki, de te ha most elkezdesz figyelni a hajad miatt a táplálkozásra, akkor az évek múlva fog csak látszani egy hosszabb haj esetén, mert csak az ezután növő részekre lesz hatással. Meg akkor is kívülről kell rendesen ápolni, hogy ne használódjon el annyira hamar.

2013. dec. 3. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:

na mert nekem ez a menete:

1)sampon-ugye kimosom

2)hajbalzsam-egyből kimosom

3)hajpakolás-1 percig hagyom és kimosom

4)hajtej-azt már a megmosott hajra viszem rá és nem mosom ki

5) kicsit hagyom száradni a hajam

6)befújom hő elleni szérummal

7)megszárítom, kivasalom

8)olajat teszek a végeire

ez sok lenne?? melyiket vegyem ki? mi felesleges?

2013. dec. 4. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!