Van itt olyan aki részben azért vágatta le a haját mert a párja megkérte rá?
Sokáig hosszú hajam volt. Amióta eggyütt vagyok a barátommal, azóta folyamatosan rövidül. Én is régóta szerettem volna változtatni, és a páromnak is jobban tetszik a rövidebb haj ezért vágattam mindig rövidebbre.
Most állig érő a hajam. Tegnap feldobtam az ötletet a barátomnak, hogy mit szólna hozzá, ha levágatnám egész rövidre. Erre azt válaszolta, hogy már Ő is gondolt arra, hogy a rövid haj jobban állna és ragaszkodik ahhoz, hogy levágassam. Most kicsit még vacilálok, mert annyira rövid hajam még soha nem volt. A párom viszont inkább rövid haj párti.
Van itt olyan akinek a barátja/férje szintén inkább a rövid hajhoz ragaszkodik? Esetleg olyan aki ezért vágatta le?
Ha NEKED eszedbe jutott, NEKI meg tetszene, akkor EGY próbát megér!!! Ha nem tetszik, még mindig meg tudod újra növeszteni!
CSAK azért, mert neki a rövid haj tetszik, NE TEDD, de az NEM akadály, hogy neki IS tetszene úgy.
Ha Te is le akarod vágatni és Ő is ezt szeretné akkor szerintem vágasd le!
Nálunk pont fordítva volt. Miután összejöttem a barátommal, közöltem Vele, hogy nemsokára rövid hajú leszek. Először nem nagyon engedte, hogy levágassam, de végül belement. Annyira bejött Neki, hogy most azt szeretné, ha még rövidebbre vágatnám. :)
wáow! lehet h a párod meleg:D (csak vicc) bocsi.
De ne változz azért,hogy a párodnak tetszhess ez gáz! Ha nem fogad el úgy ahogy vagy ott problémák vannak.:/ a hosszú haj sokkal nőiesebb. Egyébként meg nem is értem,hogy miért van ennyi nő akinek rövid haja van:) Ha tetszik akkor tényleg csináld meg,de ne a barátod miatt:)
Az én barátom pedig pont a hosszú hajért van oda.
Szóval ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!