Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan aki részben...

Van itt olyan aki részben azért vágatta le a haját mert a párja megkérte rá?

Figyelt kérdés

Sokáig hosszú hajam volt. Amióta eggyütt vagyok a barátommal, azóta folyamatosan rövidül. Én is régóta szerettem volna változtatni, és a páromnak is jobban tetszik a rövidebb haj ezért vágattam mindig rövidebbre.

Most állig érő a hajam. Tegnap feldobtam az ötletet a barátomnak, hogy mit szólna hozzá, ha levágatnám egész rövidre. Erre azt válaszolta, hogy már Ő is gondolt arra, hogy a rövid haj jobban állna és ragaszkodik ahhoz, hogy levágassam. Most kicsit még vacilálok, mert annyira rövid hajam még soha nem volt. A párom viszont inkább rövid haj párti.

Van itt olyan akinek a barátja/férje szintén inkább a rövid hajhoz ragaszkodik? Esetleg olyan aki ezért vágatta le?

2013. dec. 2. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha NEKED eszedbe jutott, NEKI meg tetszene, akkor EGY próbát megér!!! Ha nem tetszik, még mindig meg tudod újra növeszteni!

CSAK azért, mert neki a rövid haj tetszik, NE TEDD, de az NEM akadály, hogy neki IS tetszene úgy.

2013. dec. 2. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
ha mindkettőtöknek tetszik (az elképzelés) akkor hajráá :D de csak miatta ne vágasd le.
2013. dec. 2. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te is le akarod vágatni és Ő is ezt szeretné akkor szerintem vágasd le!

Nálunk pont fordítva volt. Miután összejöttem a barátommal, közöltem Vele, hogy nemsokára rövid hajú leszek. Először nem nagyon engedte, hogy levágassam, de végül belement. Annyira bejött Neki, hogy most azt szeretné, ha még rövidebbre vágatnám. :)

2013. dec. 2. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

wáow! lehet h a párod meleg:D (csak vicc) bocsi.

De ne változz azért,hogy a párodnak tetszhess ez gáz! Ha nem fogad el úgy ahogy vagy ott problémák vannak.:/ a hosszú haj sokkal nőiesebb. Egyébként meg nem is értem,hogy miért van ennyi nő akinek rövid haja van:) Ha tetszik akkor tényleg csináld meg,de ne a barátod miatt:)

2013. dec. 3. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a rövid hajú lányok tetszenek jobban. Ha mindketten gondoltatok már rá akkor pedig nincs akadály. Vágj bele!
2013. dec. 4. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én barátom pedig pont a hosszú hajért van oda.

Szóval ízlések és pofonok...

2013. dec. 4. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Én hosszú haj párti vagyok. De ha valakinek tetszik a rövid haj akkor nyugodtan vágjon bele. Főleg ha mindkettőtökben felmerült ez a gondolat. Mért nem kéred meg a párodat, hogy vágja le Ő. Lenne egy jó közös programotok, ha nem lesz túl jó akkor még mindig elmehetsz fodrászhoz.
2013. dec. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!