Remington hajvasalók mennyire jók?
Figyelt kérdés
5.000-ért láttam remington hajvasalót, az vajon jó minőségű? vagy inkább vegyek egy kicsit drágábbat?2013. nov. 30. 19:12
1/10 A kérdező kommentje:
bocsi, rossz kategória!
2013. nov. 30. 19:12
4/10 anonim válasza:
Nekem teljesen jó, nem éri meg drágábbat venni.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. nov. 30. 20:56
6/10 anonim válasza:
ez hajtól is függ..
az enyém elég göndör és csak a drágább,erősebb vasalók viszik úgy ki belőle a hullámokat,hogy legalább egy napig jó legyen
7/10 anonim válasza:
Nekem Remington van, már 4 éve ugyan az. Akciósan vettem, 5000-ről volt 2000-re leakciózva. Nagyon nagyon jó még mindig. Ugyan úgy működik, mint amikor megvettem. Barátnőmnek ugyan olyan van, mint nekem és az övé is ugyan olyan jó.
Én csak ajánlani tudom a Remingtont! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos nem néztem meg, hogy pontosan mi a neve de szerintem meg fogom venni ha tényleg ilyen jók a remingtonok :)
2013. dec. 1. 20:49
10/10 Kincső Szabó válasza:
Az egyik legjobb vasaló, ilyen árkategóriában. Nekem 3 van és mind Remington, persze ezek közül a drágábbik jobbacska, több funkciója van de az olcsóbb kategória sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!