Krisztaa077 kérdése:
Segitség. Miteszer eltávolitó pakolást házilag. Irna valaki?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltam tobb félét.De nem segitett egyiksem.#K.r.i.s.z.t.a.
2013. nov. 30. 15:50
1/2 anonim válasza:
Vízben felolvasztani egy kis zselatint, felkenni, majd lehúzni a bőrről.
Nekem személy szerint nem vált be, alig tudtam megszabadulni a fleslegtől, viszont sokaknak használ :)
2/2 anonim válasza:
Zselatin+tej. Mindkettőből nagyon kevés kell, kb egy fél kiskanálnyi. Összekevered, majd 5-10 mp-re berakod a mikróba. Vigyázz mert forró tud lenni, és vigyázz ki ne fusson az edényből! Ezt kend fel az ujjaddal a problémás területre (vékonyan!), majd rakj rá egy előre levágott papírzsepi darabot, így majd egyben letudod húzni. Majd kendd be még egy vékony réteg cuccal. Ha már érzed hogy feszül, vagyis megszáradt húzd le.
+ tipp: Sokkal hatásosabb, ha előtte kamillás gőzölést csinálsz és arcradírozol, mert így kitágulnak a pórusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!