Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntethetném el a kis...

Hogyan tüntethetném el a kis sebeket az arcomról minél gyorsabban?

Figyelt kérdés

Rossz szokások, hogy néha 1-2 pattanást elkaparok, ha ideges vagyok. Mit tehetnék azért, hogy ez az 1-2 kisebb seb minél hamarabb elmúljon? Valami házi praktika? Kenjek rá valamit esetleg? Szeretném, ha legkésőbb keddre elmúlna.

15/L

2013. nov. 29. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Bepanthen krém! Jó vastagon...

Garantáltan elmúlnak! :D Nekem nem sokszor vannak pattanásaim (gyakorlatilag egyáltalán nem), szerencsés vagyok a bőrömmel, viszont egy-kettő elő szokott jönni, mikor várom a "mikulást" és akkor én is elkaparom... :S nekem 1-2 max. 3 nap alatt rendbe teszi teljesen! :D

16/L

2013. nov. 29. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
vaaagy sargavirag krem,az is nyugtato hatasu :) gyogyszertarban talalsz,es par forintb kerul :) (17/l)
2013. nov. 29. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
aloevera! nekem 1 éjszaka alatt levitte a gyulladást, pedig nagyon csúnya volt.
2013. nov. 29. 18:20
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi :)

kenem aloe verával, a növénnyel is (letöröm a végét) meg aloe verás szőlőzsírral (vagy mi), de nem túl sokat hat..

2013. nov. 29. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Korrektor
2013. dec. 20. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!