Vörösből világosbarnát csinálni? Mi a neve ennek a hajszínnek? Segítség
Tűzvörös hajam van, eredti színe világosbarna. Eléggé kezd rossz állapotban lenni(3 éve vörös vagyok) és hullik a sok festéstől(4hetente festem). Eldöntöttem, hogy ez nem mehet tovább, és növesztésbe is akarok kezdeni, meg persze hiányzik a sok hajam, ami régen volt. Már nyáron is beszíneztem színezővel étcsokibarnára. Először fekete lett, utána szépen fakult és tütött a vörös. 3hónapig békénhagytam aztán megint vörös lettem, de azóta a tövénél sokkal élénkebbvolt, alul meg sötét, ezért legutóbbi hajfestés előtt csináltam egy C-vitaminos hajpakolást. Gyönyörűen kifakította és a ráfestés után nagyon szép élénk lett. Nem is károsította a hajam. Az a tervem, hogy megcsinálom a C-vitaminos hajpakolást háromszor, majd befestem olyanra, amilyen az eredeti hajszínem és békén hagyom. Hallottam a ColorB4 hajradírról is, de félek, hogy tönkretenné a hajam, vagy hogy megvenném ezt a drága cuccot és nekem nem lenne hatásos. Az nem baj, ha kicsit átüt a vörös, sőt még örülnék is neki, mert valami ilyesmi hajszínt szeretnék: [link]
Az első kép tetszik a legjobban. Mi a neve ennek a hajszínnek? Hogy tudnék a vörösömből ilyet csinálni? Ha nagyon muszáj 3-4hónap múlva rámegyek színezővel ha nagyon bevörösödne. Csak inenntől tanácstalan vagyok, hogy mivel fessem. Esetleg a Khadi hennafesték? Minél kevésbé szeretném károsítani már, és régóta ki szeretném próbálni a hennát. Ezt lehet később vegyileg festeni vagy színezni? Mert majd valamikor nagyon később újra vörös szeretnék lenni, szerintem színezni fogom, nem festeni. És azt szeretném, hogy ne legyen lenövésem, inkább kopjon a szín meg nőjön is. Vagy milyen jóféle hajfetékekt tudtok, aminek kb olyan színe van mint az első képen? Segítsetek légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!