Ricinus olaj. Infót kérnék?!
Sziasztok. Szeretnék venni ricinus olajat a szempillamra és a hajamra. Szeretnék olyan válaszokat aki már kipróbálta, és segített is a haj növekedésében. Vagy hogy használ-e a hajhullás ellen. Jólenne egy két tipp is a használatról.
17/L
Szia!
Én használtam egy időben (sajnos mostanában elég elfoglalt vagyok így nincs időm a pakolásokra).
Használ! A növekedést mondjuk nem tudom, mert nekem amúgy is gyorsan nő a hajam, de mind a szerkezetén (nagyon töredezett volt a vége), mind a hajhullás ellen tökéletesen javított és bevált!!
Én 2 féleképpen használtam:
Vagy csak simán felkentem a hajvégeimre, ami a kezemen maradt azt meg a tövére és becelofánoztam, ráraktam egy törölközőt is. A meleg hatására jobban kifejti a hatását.
A másik pedig az volt,hogy olíva olajjal és mézzel kevertem össze, és úgy raktam a hajamra, ez is nagyon jó hatással volt rá.
Mind a kettőnél a lényeg,hogy minél tovább hagyod fenn, annál jobb a hatása.
Ha kifejezetten a hajnövekedés miatt szeretnéd használni,akkor inkább a tövekre kend!
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!