Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítés egy fura módon,...

Szőrtelenítés egy fura módon, hallottatok már róla?

Figyelt kérdés

Nagymamámnak szőrtelen a hónalja és a lába.

Megkérdeztem tőle, hogy hogyan lehetséges ez, és elmesélte, hogy régen úgy szőrtelenítettek, hogy petróleumot kentek a nem kívánatos szőrt tartalmazó felületre, majd azt meggyújtották és voilá-

szőrtelen maradt örökké.

Az örökkét tanúsítom, több mamihoz hasonló idősebb néninél is láttam, hogy nem szőrösek.

(Bár a bőrükön minimális égési sérülések láthatóak-- szerintem mégis jobb az, mint ez a fene szőrtelenítés). Tudom, hogy létezik lézeres, meg bla bla de hát ki dől be azoknak ..

Mi a véleményetek erről a szőrtelenítésről? Hallottatok már róla? Szerintetek veszélyes? Igazából kipróbálnám és érdekel, hogy manapság hátha csinálnak még ilyet.

2013. nov. 27. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért korral általában ritkulnak rendesen a szörszálak, persze bajszuk az lesz meg szakáluk de a lábuk hónaljuk nem túl szörös már 70 fölött. (kozmetikus vagyok)
2013. nov. 27. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Hatásos, jobb mint az öngyújtó
2013. nov. 27. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hü..lyeség... ha esetleg működik is, nem éri meg a kockázatot, hogy megégeted magad és egész életedre csúf leszel. A lézeres szőrtelenítés viszont valóban működik, de több alkalom kell hozzá, viszont nem gyújtod fel magad közben, mint egy kaszkadőr.
2013. nov. 27. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Te hibbant vagy, ha ezt kipróbálod! :D

Az időseknek idővel ha kihullanak a régi szőrszálak, nem nőnek olyan ütemben újak...

2013. nov. 28. 00:25
 5/5 Dwight Schrute ***** válasza:
Régen szórakoztunk ilyennel, elég büdös szag marad utána, teljesen elég a szőr, de erősebben nő vissza...
2013. nov. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!